“Rejtett kincs az Őrség szívében”

2014 ’15 és ’16 Év Kutyabarát Szállodája

 

Családjának őrségi szállást, kutyabarát hotelt vagy idilli lovas szálláshelyet keres az Őrségben? Az Abbázia Country Club Márokföldön a tökéletes választás!

Őrségi hotelben a család minden tagjára önfeledt pihenés vár. Kutyabarát hotel lévén a kutyusukat is szeretettel látják.

Az érintetlen őrségi természet felejthetetlen sétákra, biciklizésre vagy lovaglásra csábít. Autentikus programok, hagyományos őrségi ételek, szállodánk szolgáltatásai és számtalan őrségi látnivaló garantálja, hogy élményekkel teli legyen pihenésük.

Érkezzen párjával vagy családosan, biciklivel, gyalogszerrel vagy lóháton, az Őrség Önnek is számtalan élményt kínál.

 

Ez az érintetlen táj, az Őrség sok apró falva mágnesként vonza a stressztől, rohanástól elfáradt városi embert.
A környéken se szeri se száma a gasztronómiai és kulturális programoknak.

Felejthetetlen sétákra, biciklizésre vagy lovaglásra csábít. Autentikus programok, hagyományos Őrségi ételek, a szálloda szolgáltatásai és számtalan Őrségi látnivaló garantálja, hogy élményekkel teli legyen pihenésük az Abbázia Country Clubban. Kerékpáros kiránduláshoz, golfozáshoz, élményfürdőzéshez, korongozáshoz, bio- és kecskefarm látogatáshoz, szlovén borkóstolóhoz, vagy egy osztrák kiruccanáshoz lenne kedve, esetleg csendes vizeken horgászni szeretne? Az Abbázia Country Club ideális kiindulópontot jelent mindehhez.

IDŐPONT minden év 17. hét
FÉRŐHELY 4 fő
IDŐTARTAM 1 hét
FUTAMIDŐ 2006-tól 99 év

 

 

Üdülési jog értékelése

Nincs még értékelés.

Adja hozzá értékelését

Értékelés