A Holiday Club Hévíz Európa legnagyobb természetes gyógyvizű tavának szomszédságában épült. A világhírű üdülőhely csöndes utcáiban fekvő apartman szállodák bármelyike ideális választás a pihenni vagy gyógyulni vágyókon kívül a golfozás szerelmeseinek is.

 

Élvezze a pihenést a szálloda kényelmes környezetében is. Várja Önt a 72 m2-es medence, valamint egy kényelmes pezsgőfürdő. Ha pedig a szauna vagy a gőzkabin nyugtató melegére vágyik, ugyancsak megtalálja a megfelelő kikapcsolódást a szállodában. Képzett masszőrök segítenek a felejthetetlen feltöltődésben és relaxációban.

Családos vendégeknek megfelelő szórakozási lehetőségek adódnak. Míg az idősebb családtagok a Hévízi-tó pihentető hatását élvezik, addig a fiatalabbak is megtalálják a kedvükre való programokat: Élvezhetik a szálloda wellness részlegét vagy a környéken található szórakoztató programokat, a Rezi kalandparkot, a Sümegi Várat vagy a Tapolcai – tavasbarlangot.

A golf nemcsak ütögetések sorozatából áll, hiszen ez a sport igazi koncentrációt és fizikai erőnlétet igényel. Hatása pedig nemcsak izomlázban mérhető, hiszen pár órás golfozás után a teljesen kitisztult gondolatokkal akár a lehetetlennek tűnő hétköznapi gondokra is könnyebben megtalálhatja a megoldást. Egy golfnyaralás akkor igazán tökéletes, ha több közeli pályát is kipróbálhatunk, miközben az esti felfrissülésre vágyó tagjainkat szállodában kényeztethetjük.

IDŐPONT minden páratlan év 44. hét
FÉRŐHELY 2 fő
IDŐTARTAM 1 hét
FUTAMIDŐ 2021 -2033

 

 

Üdülési jog értékelése

Nincs még értékelés.

Adja hozzá értékelését

Értékelés