Brac egy csendes, nyugodt, sok természeti szépséget, és csodás strandokat kínáló, családoknak minden tekintetben tökéletes sziget.
A szőlők és olajfák szigetének is nevezett Brac Dalmácia legnagyobb, és az Adria 3. legnagyobb szigete. A legtöbb horvát szigethez hasonlóan Brac is felejthetetlen élményt nyújt: élvezhetjük a kellemes napsütést, fürödhetünk a kristálytiszta tengerben, gyönyörködhetünk a természet ajándékaiban. A sziget számos különböző települése mind-mind mást nyújt, így a csendes pihenésre, a bulikra, és a kirándulásokra vágyók is megtalálják a kedvenc helyüket.

Az üdülőcentrum Supetar külső részén található, egy több mint 14 hektáros területen, közvetlenül a tengerpart mellett. A számos magyar nyaraló igényeihez igazodva a helyi személyzet beszéli a magyar nyelvet is.  A Waterman Holiday Club klimatizált apartmanjai minden igényt kielégítenek. Igényes berendezésük és a napfényes Adria együttesen nyújtják azt a vendégeknek, amire egy otthonosan kikapcsolódni vágyó ember számít.

Az év szinte minden napján szerveznek programokat minden korosztálynak. A szezonális sportolási lehetőségek mellett játékprogramok, zenés estek és más közös programok biztosítanak szórakozási lehetőséget. A komplexumban két wellness szekció működik, amelyekből az egyik a Waterman Holiday Club területén található.

Szolgáltatások az üdülőben:
-szauna
-úszómedence, gyerekmedence
-konditerem
-játszótér
-koktélbár
-színház
-étterem
-wellness
-sport és játékprogramok

Szolgáltatások a közelben:
-horgászat
-vizisí
-tenisz
-szörf

 

Forrás: https://www.horvatorszaginfo.hu https://confusedabouttimeshare.co.uk https://www.adriagate.com https://supetar.blog.hu https://www.booking.com

IDŐPONT minden páratlan év 27. hét
FÉRŐHELY 2 fő
IDŐTARTAM 1 hét
FUTAMIDŐ 2007-től 30 év

 

 

Üdülési jog értékelése

Nincs még értékelés.

Adja hozzá értékelését

Értékelés